• Luftaufnahme-Kruskotten2013
  • ReweCitylauf
  • Slide-Juno2014 02
  • FCS Shop
  • Willkommen auf dem Kruskotten.

Aus der Luft erkennt man gut, warum sich hier alle zum Sport treffen.
  • Fußballferien 2018

Vom 20.8. bis zum 22.8. finden unsere Fußballferien am Kruskotten statt. Für mehr Infos aufs Foto klicken!
  • Boccia Vereinsmeisterschaft 2018 am 08.08.2018 ab 10.00 Uhr
  • Tennisfreizeit 2018

Tennis-Ferienfreizeit vom 20.-24.08.2018 - Infos folgen!
  • 2. Rewe-Citylauf 2018

Am 16. September 2018 findet unser alljährlicher Rewe-Citylaufs statt. Für weitere Infos auf das Foto klicken!
  • Unser Sportheim

Die Geschäftsstelle des FC Stukenbrock
  • Unseren FC Stukenbrock-Fanshop...

...Findet ihr bei einem Klick auf das Foto!

Der FC Stukenbrock bietet den Sportbegeisterten der Region eine breite Auswahl an Möglichkeiten.
Lernen Sie uns kennen!

AKTUELL: Internetseite der ehrenamtlichen Flüchtlingshilfe SHS

Alle Infos hier! Ihre Hilfe wird dringend benötigt

Widgetkit Slideshows

The Widgetkit Slideshow is the ultimate image and content slideshow for Joomla and WordPress. It's flexible, easy to customize and completely build with HTML5 and CSS3.

Features

• Clean and very lightweight code
  • 17 eye-catching transition effects
  • Uses hardware accelerated CSS3 animations
  • Support for HTML captions
  • Swipe navigation on mobile phones
  • Built with HTML5, CSS3, PHP 5.2+, and the latest jQuery version
  • Works with Joomla and WordPress

Slideshow Screen Example

This is an image slideshow with the famous Ken Burns effect.

• Tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua metus vitae gravida dignissim.

Slideshow Default Example

This is an image slideshow with eye-catching transition effects.

How To Use

The Widgetkit Slideshow takes full advantage of the very user-friendly Widgetkit administration user interface. It has never been easier to create and manage all the slideshows and their different slides in one place. After you created a slideshow you can load it anywhere in your theme using shortcodes or the universal Widgetkit Joomla module or WordPress widget.

Member Login

Pellentesque adipiscing odio eu neque gravida vehicula. Ut ultricies diam vel est convallis non auctor dui scelerisque. Quisque at erat sem